Panelgardiner

Panelgardiner er en yderst fleksibel løsning og et af markeds mest dekorative indslag til boligindretningen. Med panelgardiner får den afskærmning for sol og lys, du ønsker, da du let trækker panelgardiner hen til dér, hvor de skal skærme. Med panelgardiner får du et utal af muligheder for at ændre udtrykket i rummet – du kan vælge forskellige tekstilstoffer eller vælge en skinne med flere spor, så du nemt kan ændre rækkefølgen af panelgardiner, og skabe nyt liv helt enkelt.

Panelgardiner

PANELGARDINER

Fleksible og funktionelle panelgardiner

Panelgardiner består af enkeltvise brede tekstilbaner, som kører på en skinne i loftet. Da de er enkeltvise, kan de uafhængigt af hinanden nemt trækkes frem og tilbage, så du får lige den mængde afskærmning, du har behov for.

Panelgardiner er oplagt til store glaspartier og panoramavinduer, hvor man både ønsker udsyn og afskærmning på samme tid. Modsat med almindelige fortræksgardiner, er det muligt med panelgardiner at trække panelet hen lige dér, hvor det skal dække for lysindfald eller indkig og stadig have mulighed for udkig i resten af vinduet.

PANELGARDINER

Panelgardiner skræddersyet til din indretning

Panelgardiner kan sys i mange forskellige tekstiler, og hos Merkur Gardiner kan du vælge blandt et hav af ensfarvede, mønstrede, stribede, printede og transparente tekstilstoffer. Da panelgardiner er enkeltvise tekstilbaner, kan du også vælge forskellige tekstiler og sammensætte dine panelgardiner helt unikt til din bolig.

I bunden af panelgardinerne, kan du vælge om afslutningen skal være en indsyet bundliste eller en alubundliste. Det er helt op til dig, hvor brede panelerne skal være og hvilket mønster og struktur, de skal have, så det er kun kreativiteten, der sætter grænser, når du skal designe dine panelgardiner.

Cafe område meed panelgardiner for vinduerne
panelgardiner

PANELGARDINER

Flere skinnespor, flere muligheder

Foruden, at panelgardiner kan køre på den samme skinne, kan du også vælge at lade dem køre på en skinne med to, tre, eller fire spor, så panelerne hænger i lag. Ved at panelerne hænger i lag kan du variere, hvilken rækkefælge de skal hænge i, når du trækker dem for. Derudover kan panelgardinerne på de bagerste spor blive dækket af det forreste panelgardin, når du trækker gardinerne helt ud til siden.

Inspiration

Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Efterårsnyheder fra Pagunette

Efterårsnyheder fra Pagunette

Så har Pagunette lanceret deres helt nye efterårskollektion. Den består af ensfarvede tekstiler med struktur, motivfyldte tekstiler med gyldne efterårsblade og transparente tekstiler med sildebensmønster.

læs mere

Nyhedsbrev

Inspiration og tips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips til vedligeholdelse, inspiration, nyheder og specielle tilbud direkte i din inboks.

Tilmeld dig

PANELGARDINER

Brug panelgardiner som rumdeler

De individuelle panelgardiner er en oplagt mulighed til rumdeling. Da panelgardinerne kører på en skinne, er det nemt at trække for og tilbage, når man har brug for at dele rummet op, modsat en skærmvæg, man skal flytte på. Panelgardiner som rumdeler, skydedør eller forhæng er ideelle til rum, der har flere funktioner, eksempelvis kontor og soveværelse i ét eller kollegieværelser, hvor man kan have behov for at dele rummet op i to enheder.

Panelgardin anvendt som rumdeling

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

panelgardiner

PANELGARDINER

Betjening af panelgardiner

Du kan vælge at sammenkoble dine panelgardiner med snor, så når du trækker i det forreste, følger de andre med. Du kan også lade dem hænge individuelt og trække det enkelte frem eller tilbage efter behov. Hos Merkur Gardiner kan du få dine panelgardiner med førestang, snoretræk eller helt frie, hvor hvert panel styres enkeltvist.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content