Panelgardiner

Panelgardiner er en yderst fleksibel løsning og et af markeds mest dekorative indslag til boligindretningen. Med panelgardiner får den afskærmning for sol og lys, du ønsker, da du let trækker panelgardiner hen til dér, hvor de skal skærme. Med panelgardiner får du et utal af muligheder for at ændre udtrykket i rummet – du kan vælge forskellige tekstilstoffer eller vælge en skinne med flere spor, så du nemt kan ændre rækkefølgen af panelgardiner, og skabe nyt liv helt enkelt.

PANELGARDINER

Fleksible og funktionelle panelgardiner

Panelgardiner består af enkeltvise brede tekstilbaner, som kører på en skinne i loftet. Da de er enkeltvise, kan de uafhængigt af hinanden nemt trækkes frem og tilbage, så du får lige den mængde afskærmning, du har behov for.

Panelgardiner er oplagt til store glaspartier og panoramavinduer, hvor man både ønsker udsyn og afskærmning på samme tid. Modsat med almindelige fortræksgardiner, er det muligt med panelgardiner at trække panelet hen lige dér, hvor det skal dække for lysindfald eller indkig og stadig have mulighed for udkig i resten af vinduet.

PANELGARDINER

Panelgardiner skræddersyet til din indretning

Panelgardiner kan sys i mange forskellige tekstiler, og hos Merkur Gardiner kan du vælge blandt et hav af ensfarvede, mønstrede, stribede, printede og transparente tekstilstoffer. Da panelgardiner er enkeltvise tekstilbaner, kan du også vælge forskellige tekstiler og sammensætte dine panelgardiner helt unikt til din bolig.

I bunden af panelgardinerne, kan du vælge om afslutningen skal være en indsyet bundliste eller en alubundliste. Det er helt op til dig, hvor brede panelerne skal være og hvilket mønster og struktur, de skal have, så det er kun kreativiteten, der sætter grænser, når du skal designe dine panelgardiner.

PANELGARDINER

Flere skinnespor, flere muligheder

Foruden, at panelgardiner kan køre på den samme skinne, kan du også vælge at lade dem køre på en skinne med to, tre, eller fire spor, så panelerne hænger i lag. Ved at panelerne hænger i lag kan du variere, hvilken rækkefælge de skal hænge i, når du trækker dem for. Derudover kan panelgardinerne på de bagerste spor blive dækket af det forreste panelgardin, når du trækker gardinerne helt ud til siden.

PANELGARDINER

Brug panelgardiner som rumdeler

De individuelle panelgardiner er en oplagt mulighed til rumdeling. Da panelgardinerne kører på en skinne, er det nemt at trække for og tilbage, når man har brug for at dele rummet op, modsat en skærmvæg, man skal flytte på. Panelgardiner som rumdeler, skydedør eller forhæng er ideelle til rum, der har flere funktioner, eksempelvis kontor og soveværelse i ét eller kollegieværelser, hvor man kan have behov for at dele rummet op i to enheder.

PANELGARDINER

Betjening af panelgardiner

Du kan vælge at sammenkoble dine panelgardiner med snor, så når du trækker i det forreste, følger de andre med. Du kan også lade dem hænge individuelt og trække det enkelte frem eller tilbage efter behov. Hos Merkur Gardiner kan du få dine panelgardiner med førestang, snoretræk eller helt frie, hvor hvert panel styres enkeltvist.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands