Sidemarkiser

Med en sidemarkise får du mulighed for at nyde solen på terrassen uden at være genereret af kølig vind. Sidemarkiser er ideelle til at skabe læ for sidevind og skærme af til naboer, veje eller bare indkig. Du kan skabe en lille oase med en sidemarkise, som du kan få i et væld af farver, strukturer og mønstre.

Sidemarkiser

SIDEMARKISEr

Sidemarkiser giver læ og afskærmning

En sidemarkise fungerer som en lodret markise, som du manuelt trækker ud af kassetten på muren og sætter fast på et beslag eller på en fritstående stolpe. Med en sidemarkise skærmer du af for blæst og indkig fra siden, imens du bevarer sollyset fra oven. En sidemarkise er den ideelle løsning for dig, som vil have så mange timer på terrassen som muligt samtidigt med, at du kan få en lille oase for dig selv.

sidemarkiser

Skab læ, hvor du har lyst

Sidemarkiser er en fleksibel løsning til at skabe læ med, da hel/halvkassetten kan monteres på stort set enhver mur, så du får læ lige dér, hvor du kunne tænke dig det. Du kan vælge at have et fastgjort beslag, som du klikker sidemarkisen fast med når du trækker den ud, eller en stolpe på en granitplade, som fleksibelt står, hvor du vil have den. Så kan du afhængigt af afskærmnings- og læbehov, flytte rundt på stolpen. Sidemarkisen kan let trække sig tilbage i hel/halvkassetten, hvor den er beskyttet mod vind og regn, og så Hel/halvkassetten også nemt tages ned fra vægbeslagene, så den kan opbevares i garagen, skuret eller indenfor i løbet af vinteren.

pergola og sidemarkise

sidemarkiser

Kombinér sol- og vindafskærmning

En almindelig terrasse- og altanmarkise skærmer for sollys og dug, og en sidemarkise skærmer for vind, og du kan faktisk kombinere de to for at få den ultimative sol- og vindafskærmning. Hos Merkur Gardiner kan vi tilbyde en skråklippet sidemarkise, så den passer til hældningen på din terrasse- og altanmarkise, når den er rullet ud. På den måde kan du skabe en heldækket terrasse.

sidemarkiser

Skræddersyet sidemarkise

Hos Merkur Gardiner er der mange kollektioner, brands og designs at vælge imellem, når du skal finde tekstilet til lige præcis dit foldegardin. Vi har ensfarvede, mønstrede og motivfyldte tekstiler og alt fra velour til hør at vælge imellem, så du kan finde dit unikke tekstil. Vi sørger for at sy dit nye foldegardin til dine vinduers mål, så du får en skræddersyet løsning til dit hjem.

sidemarkiser

Skærm af med den rette markisedug

Du kan få din sidemarkise i et væld af farver og mønstre. Er du til komplet afskærmning, er en farveholdig markisedug et godt valg, og vil du gerne have udsyn samtidigt med, at du sidder i læ, er en transparent dug denne rette løsning for dig. Uanset præferencer finder du helt sikkert en markisedug efter din smag blandt vores 200 forskellige duge. Hele vores sortiment af markiseduge er OEKO-TEX® certificeret, så du kan trygt vælge en dug uden skadelige farvestoffer eller kemikalier. Alle duge er slidstærke og robuste mod sollys, regnvejr og svingende temperaturer.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale