Vinduesmarkiser

Vinduemarkiser er en robust udvendig solafskærmning, som sikrer skygge for solen og behagelige temperaturer indenfor. Vinduesmarkisen sikrer samtidigt, at du kan åbne vinduet og få frisk luft ind, selvom den er kørt ud. Vinduemarkiser fås i et væld af ensfarvede, multifarvede, stribede og mønstrede udgaver, så den kan sagtens pifte husmuren op med sit unikke design.

vinduesMARKISEr

Fleksible markiser til vinduer

Til udvendig solafskærmning er en vinduesmarkise en god løsning, og vinduesmarkisen passer til de fleste typer vinduespartier. Den ene fordel med en udvendig afskærmning er, at solen rammer markisedugen før selve vinduerne, hvilket sikrer, at rummene bevarer en behagelig temperatur og giver et godt indeklima. Den anden fordel med vinduesmarkiser er, at du stadig kan åbne vinduerne selvom de er kørt ud, derfor får du med vinduesmarkiser både mulighed for at afskærme for skarpt sollys og frisk luft til cirkulation på samme tid. Hos Merkur Gardiner anbefaler vi, at din nye vinduesmarkise er bredder end dine vinduers mål, så du får bedre afskærmning af sollys fra siden.

vinduesmarkiser

Skyg for solen og bevar udsynet med faldarmsmarkiser

En faldarmsmarkise er en vinduesmarkise, hvor markisens arme sidder fast på muren eller vinduesrammen, så når faldarms-markisen bliver rullet ud, falder armene ud fra kassetten. Du kan indstille din faldarmsmarkise med tre stop. Det øvre stop er når markisen skal rulle sig selv ind i halv- eller helkassetten, det nedre stop er den maksimale vinkelgrad, markisen må rulle ned til, hvilket maksimalt kan være 120 grader og så komfortstoppet, som er din foretrukne indstilling af faldarmsmarkisen. Den mest almindelig indstilling af faldarmsmarkisen er et nedfald på 90 grader, så markisedugen hænger skråt og armene står ret ud fra muren eller vinduesrammen. Faldarmsmarkiser er en ideel løsning til standard vinduer samt tophængte udadgående vinduer.

vinduesmarkiser

Dobbelt op på fleksibilitet med en markisolette

En markisolette kombinerer funktionerne fra en faldarmsmarkise og udvendigt screen til én solafskærmningsløsning. Den øverste del af markisoletten består af markisedugen, der kører ned langs vinduet indtil den falder ud i sin indstillet vinkel, på samme vis som med faldarmsmarkisen. Med denne kombineret funktion, er den øverste del af vinduet skærmet helt af og den nederste del er åben for udkig, selvom markisoletten skærmer for direkte sollys. Markisoletten er særligt velegnet til aflange vinduespartier, hvor behovet for lysindfald og udkig kan variere.

vinduesmarkiser

Pynt facaden med den rette markisedug

Brug markisedugen som en del af husets fremtoning, så om du er til de skandinaviske neutrale toner, de stribede eller ensfarvede duge, finder du helt sikkert en hos Merkur Gardiner. Vi har nemlig over 200 forskellige duge, du kan se i vores showroom. Alle vores markiseduge er OEKO-TEX® certificerede, så du får en dug helt fri for skadelige farvestoffer og kemikalier, og så er alle duge slidstærke og resistente mod kraftige solstråler, regn og temperatursvingninger.

 vinduesmarkiser

Motorbetjen dine vinduesmarkiser

Du kan nemt køre din vinduesmarkise ind og ud med motorstyring, som du kan kontrollere med en fjernbetjening eller app på din smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede vinduesmarkiser er komfortibel med Somfy TaHoma® switch, som kan downloades ned til både Android og IOS styresystemer.

Du kan med fordel også tilkoble en sol- og vindsensor til dine vinduesmarkiser, så de automatisk kører ud, når solen står skarpt på boligen og kører ind, når solen går ned eller vinden bliver for kraftig.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale