Udestuemarkiser

Udestuemarkiser er den oplagte mulighed for at nyde uderummet indendørs mest muligt. Selve udestuen giver dig læ for vind og dug, og udestuemarkisen sikrer dig så skygge for skarpe solstråler samt modvirker overophedning af udestuen. Vær udenfor under en flot markisedug, som fås i en bred palette af farver og mønstre.

UdestueMARKISEr

Et rum i naturen

Husets udestue giver mulighed for at være i indendørs rammer samtidigt med, at du kan nyde naturen og haven fuldt ud, og med en udestuemarkise kan du forlænge hyggen i udestuen. Udestuemarkisen sikrer afskærmning fra direkte sollys om dagen, samtidigt med, at den filtrerer lyset behageligt, så du får et naturligt dagslys ind i udestuen. En udestuemarkise kan afskærme helt op til et 36 m2 stort areal og have et udfald op til 7 meter, så du kan helt sikkert finde en udestuemarkise til din bolig.

udestuemarkiser

Slidstærke markiseduge

Fuldend indretningen af din udestue med den helt rigtige markisedug. Hos Merkur Gardiner har vi over 200 forskellige markiseduge, du kan vælge imellem så du kan finde dén, der passer til din udestue. Alle markiseduge er OEKO-TEX® certificerede, og dermed helt frie for skadelige farvestoffer og kemikalier. Vores udvalg af markiseduge er robuste mod kraftigt sollys, regn og temperatursvingninger, og så er de slidstærke og smudsafvisende.

udestuemarkiser

Indvendig og udvendig montering

Når markisen skal monteres til din udestue, terrassetag eller ovenlysvindue, kan du vælge mellem indvendig og udvendig montering. Markisen bliver monteret enten over eller under glastaget, og kassetten er selvbærende i sideskinnerne. Alle beslag, der bliver anvendt til montering af markisen, bliver placeret under sideskinnerne, så du får et helt stilrent udtryk. Uanset om udestuemarkisen bliver monteret ind- eller udvendig, sørger den for et behageligt indeklima og reflektering af solens skarpe stråler.

udestuemarkiser

Komplet afskærmning med rullegardiner

Foruden udestuemarkisens afskærmning fra oven, kan du med udvendige rullegardiner også afskærme siderne for lysindfald og indkig. De udvendige rullegardiner er velegnede til at afskærme for den lavtstående sol, og generelt fungerer rullegardinerne som en fleksibel løsning til at skærme og åbne op for solen og naturen i udestuen. Har du en meget bred udestuemarkise, anbefaler Merkur Gardiner en lodretsmarkise, som kan dække hele glaspartiet.

udestuemarkiser

Motorbetjent udestuemarkise

Du kan betjene din udestuemarkise med en fjernbetjening eller via en app på din smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede udestuemarkiser er komfortable med styresystemerne Somfy TaHoma® switch. Du kan tilkoble en solsensor til din markise, så når solen står skarpt på, kører den automatisk ud og sikrer den behagelige temperatur. Vælger du en udvendig montering, er en vindsensor også aktuel, da den selv kører markisen ind, når det blæser for kraftigt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale